Un parell de ponts connectaran l’escenari de Lisboa’18 amb la passarel·la

wsi-imageoptim-IMG_2055Escenari circular amb un parell de ponts elevats sobre la pista que el connectaran a una passarel·la per on els artistes podran interactuar més directament amb el públic. L’organització de Lisboa’18 ha desvetllat nous detalls sobre l’escenari del Festival d’Eurovisió, que ha dissenyat Florian Wieder. La zona compresa entre l’escenari i la passarel·la exterior és el Golden Circle, la millor zona des d’on poder seguir en directe dempeus l’evolució de totes les gales. La reducció del pressupost del Festival en comparació a edicions anteriors ha fet sacrificar la pantalla de leds del fons de l’escenari, però segons Wieder i l’organització del certamen això no impedirà que cada actuació tingui una ambientació única i d’acord amb l’estil de cada artista i de cada cançó participant. Un cop més, la Green Room s’instal·larà dins del recinte. Igual que ha passat aquest any a Kiev, la zona des d’on els artistes podran seguir el Festival s’ubicarà a l’extrem oposat de la pista, de manera que els fans que seguiran el show dempeus s’ubicaran entre la Green Room i la passarel·la exterior de l’escenari. La proposta de Wieder va ser l’escollida per l’organització del certamen d’entre les nou que van ser presentades seguint la crida feta per l’organització a dissenyadors d’arreu del món. Wieder ja va dissenyar els escenaris dels Festivals de Düsseldorf’11, Bakú’12, Viena’15 i Kiev’17.

(Fotos: EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »