Gala especial amb els cinc finalistes d’OT per escollir el representant espanyol a Lisboa

El representant d’Espanya a Lisboa’18 sortirà d’una gala especial d’Operación Triunfo. El format el va aprovar ahir el Consell d’Administració de RTVE, tot i que encara es desconeix la data de la cita. En el show hi prendran part els cinc finalistes del programa, de manera que tot fa pensar que la gala  es farà quan encara no s’hagi decidit el guanyador d’aquesta edició del concurs. En aquests moments encara queden ‘vius’ nou artistes. Els professors de l’Acadèmia assignaran cadascun dels temes seleccionats a cada participant, i segons anunciat el web Esctoday, les peces les hauran composat artistes de renom. El públic serà qui decideixi, en exclusiva, el vencedor de la gala especial. D’aquesta manera, TVE ha volgut evitar la pol·lèmica generada enguany quan un dels membres del Jurat d’experts va afavorir Manel Navarro.

(Foto: ABC)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »