Eugent Bushpepa representarà Albània a Lisboa

1ALBÀNIA

Eugent Bushpepa, ‘Mall

Música i lletra: Eugent Bushpepa

 

 

Eugent Bushpepa, amb el tema ‘Mall‘ ha guanyat aquesta nit la 56ª edició del Festivali i Këngës, celebrada a Tirana, i representarà Albània al Festival d’Eurovisió 2018. L’artista, de 33 anys, havia estat escollit com el favorit d’avui per als lectors de Wiwibloggs. El tema amb què viatjarà a Lisboa, el primer en conèixer-se, l’ha composat ell mateix. Bushpepa un dels artistes més famosos d’Albània des de que va saltar a la primera línia de l’escena musical del seu país al 2007, en participar al prestigiós festival Top Fest. A part de les seves constants aparicions televisives també acostuma a actuar en clubs de Tirana.

En la gran final, celebrada aquesta nit al Palau de Congressos de Tirana, hi han participat 14 intèrprets, classificats en les dues semifinals d’ahir i de dijous. El guanyador de la la gala l’ha decidit íntegrament un jurat format per professionals del món de la música. L’any passat, Albània va introduir per primer cop el televot en el certamen, tot i que la decisió del públic, al final, no va arribar ni al 10% de la tria de Lindita per viatjar a Kiev. Al Festival de 2017, Albània va acabar 14ª en la primera semifinal del Concurs.

(Foto: Bandmine)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »