Espanya cantarà en castellà a Lisboa

Temes en espanyol“. Així de clar ha estat el director de Gestmusic, Tinet Rubira, en respondre una pregunta a Twitter sobre els temes que s’estan preseleccionant per a la gala d’Operación Triunfo en què s’escollirà el representant de Lisboa’18. Segons Rubira, “qualsevol gran tema en anglès cantat per algú que no domina l’idioma deixa de ser-ho“. Més encara, en un altre fil de conversa a Twitter, el director de Gestmusic ha assegurat que un tema en anglès “no és garantia de res” i un altre en castellà “no significa que sigui dolent“. Tot i que encara no s’ha anunciat el dia de la gala d’Eurovisió, Rubira ha explicat que els cinc finalistes d’Operación Triunfo, que lluitaran per representar Espanya a Lisboa, tindran una setmana per preparar la cançó que se li hagi assignat per intentar anar a Eurovisió; just el mateix temps que tenen per preparar les gales del concurs. Segons Rubira, TVE donarà en breu més detalls sobre el procés final de selecció del representant eurovisiu espanyol. Rubira també ha dit, via Twitter, que si hi ha demanda, la gira d’Operación Triunfo programarà nous concerts, fora de Barcelona i Madrid.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »