Ogae Espanya bromeja amb la situació política de Catalunya en el Dia dels Innocents

Ogae Espanya organitzarà un “referèndum d’autodeterminació” per independitzar-se d’Ogae Internacional i esdevenir “una organització independent i sobirana“. És la broma escollida pel club de fans espanyol per commemorar el Dia dels Sants Innocents. En la informació, publicada al web de l’organització, s’assegura que “Espanya se sent discriminada en l’assignació de packs d’entrades, passis per a l’euroclub i entrades per a la preselecció espanyola“, raó per la qual, si a la fi acaba guanyant el ‘‘ en la consulta, es garanteixen tiquets per a tots els fans espanyols del Festival encara que no siguin socis d’Ogae. La broma continua amb la dada que el referèndum es farà el pròxim dia 29 de febrer i que diversos artistes que ja han representat Espanya a Eurovisió han deixat casa seva perquè s’hi instal·lin els centres de votació. Així, per exemple, els catalans haurien de votar a casa de Beth i els valencians, a la de Salomé. També haurien deixat casa seva José Vélez, Massiel, Braulio, Lucía Pérez, Pastora Soler i Amaya Uranga, de Mocedades. Segons la mateixa broma, les urnes que s’utilitzaran per a la votació seran els tambors que el grup D’Nash va treure a l’escenari durant la seva actuació a Helsinki’07. Si el resultat guanyador és el ‘‘, Lucas Forcadell, membre de la Junta del club, farà una Declaració Unilateral d’Independència d’Ogae en el pròxim congrés de l’entitat, al mes d’octubre de 2018; si guanya el ‘no‘, es farà una declaració “simbòlica“. La broma també juga amb els cognoms dels membres de la Junta de l’entitat, que presideix Juan José Santana ‘Puigdemont‘. A més de Lucas ‘Forcadell‘, el comitè directiu del club l’integren, Jesús ‘Junqueras‘, Mario ‘Gabriel‘ i Miguel ‘Rufián‘.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »