Els artistes eurovisius donen la benvinguda a 2018

Superació personal, promoció i autobombo professional, reconeixement i agraïments a la gent que els envolta o bons desitjos per a tothom. Són els missatges que han penjat a la xarxa els eurovisius de la darrera fornada coincidint amb l’inici de 2018. Manel Navarro, per exemple, ha redireccionat al seu compte de Twitter un missatge d’Instagram on diu que “no crec en la sort. Crec en l’esforç. I en això, amics, no ens guanyaran. Ens menjarem el 2018. I ho farem junts“, tot i que el text l’acompanyen dues fotografies seves. Navarro assegura que “2017 ha estat un any molt molt MOLT intens per a mi“, en què ha après molt, tant de la vida com de la indústria discogràfica, i afegeix que ha estat enguany que ha viscut els moments més alegres i alhora els més decebedors, però agraeix “a tots els que feu possible que m’estigui dedicant a allò que somio des d’adolescent“. El sabadellenc, igual que Barei, va actuar en el programa especial de comiat de 2017 que va emetre anit TVE. La madrilenya, per cert, fa un parell de piulets repassant el seu pas per aquest programa. Edurne, per la seva banda, desitja un “feliç any 2018” amb un selfie somrient en una sala de festes buida però preparada per acollir el sarau de la revetlla. Ruth Lorenzo aprofita per recordar que ja són a la venda les entrades per als concerts de la seva nova gira, The Loveaholic Tour, que començarà el pròxim 16 de febrer a la Corunya i que acabarà a la seva Múrcia natal el 16 de juny, just després de passar per la Sala Bikini de Barcelona (9 de juny) i per un escenari de Tarragona encara per determinar (7 d’abril) Pastora Soler, que ha retornat als escenaris un cop superats els problemes d’stress que la varen mantenir fora de la primera línia durant uns mesos, acomiada 2017 donant-li “gràcies infinites per tot el que m’ha donat. Gràcies a la vida i a vosaltres“. José María Iñigo piula aquest matí un missatge críptic: “Es fa de dia, que no és poc. N’hi ha prou. No demano res més“.

Fora de les fronteres de l’Estat, Salvador Sobral tan sols ha aparegut a Twitter per repiular un recordatori de la seva victòria a Kiev fet des de Turquia i la tria del seu ‘Amar pelos dois‘ com a número 2 del top 250 del Festival d’Eurovisió, que va fer ahir ESCRadio. Kristian Kostov, segon per Bulgària a Kiev, piula un video de 10 segons en què se’l veu en una discoteca celebrant l’entrada d’any amb uns amics, mentre Francesco Gabbani té un record per als músics amb qui treballa per recordar-los els moments “inoblidables” que han passat junts. Piula una foto de tots ells junts donant la benvinguda a 2018. L’artista va participar en l’especial de Cap d’Any emès per Canale 5. Jamala no usa Twitter des del passat 17 de maig, però Mans Zelmerlöw va aprofitar la data per desitjar “feliç any nou a tothom!” en un piulet fet en majúscules. L’artista suec hi afegeix que espera un 2018 “excepcional. Molta diversió encara per arribar“. El guanyador de 2015 i la seva companya esperen una criatura. Zelmerlöw acompanya el piulet amb una fotografia del sopar que va fer anit per acomiador 2017 i donar la benvinguda a l’any nou. Conchita Wurst, per la seva part, desitjava una “gran revetlla” i un “inici fabulós de 2018“, anunciant tot seguit que actuaria sobre les 23.30h a la plaça de Brandenburg en l’especial de Cap d’Any emès per la cadena alemanya ZDF. Posteriorment, l’artista austríaca ha piulat el video de la seva actuació disponible ja a Youtube, interpretant el tema ‘This is me‘.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »