Geòrgia tria la banda Iriao per a Lisboa’18

La banda Iriao representarà Geòrgia a Lisboa. Ho ha anunciat avui el primer canal de la televisió pública d’aquell país, la 1TV. El grup, creat al 2013, fa un mix de jazz i música folk de Geòrgia. Al 2014 ja varen participar al Festival de Jazz de Borneo, a Malàisia. David Malazonia n’és la veu principal. A més de liderar el grup, Malazonia és un conegut compositor, al seu país; ha escrit no només per a Iriao sinó també per a d’altres artistes de Geòrgia i d’Alemanya a més de bandes sonores d’obres de teatre i sèries de televisió. La resta del grup l’integren Nugzar Kavtaradze, que toca instruments musicals tradicionals de Geòrgia, el percusionista Levan Abshilava, el baix Shalva Gelekva i tres coristes: Bidzina Murgulia, Mikheil Javakhishvili i George Abashidze. Un d’ells, però, no podrà viatjar a Lisboa, ja que les normes del Festival tan sols permeten sis artistes per representació. Encara no s’han donat detalls sobre la cançó amb què la banda lluitarà per la victòria el pròxim mes de maig a Portugal.

(Foto: Europe Jazz Network)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »