L’organització de Lisboa’18 entra en fase d’execució

L’organització del Festival d’Eurovisió ha entrat ja en la fase d’execució. Segons ha explicat al Diário de Notícias Gonçalo Madaíl, director creatiu del certamen, el passat mes de desembre va finalitzar la fase de preparació, en què s’havia de desenvolupar el concepte i les formes que marcaran el perfil propi de Lisboa’18. Segons l’equip encarregat de gestionar l’organització del Festival de 2018, Eurovisió tindrà un impacte superior al Web Summit, el congrés de tecnologia més important del món i que es farà a Lisboa el pròxim mes de novembre. L’equip liderat per Madaíl, que integren 30 persones, treballa també un programa cultural per a totes les delegacions participants, que inclourà visites a Sintra, Cascais i Setúbal. També s’està preparant actualment el cartell dels diferents concerts que amaniran la setmana eurovisiva a Lisboa, amb la instal·lació del Village al Terreiro do Paço, just davant el riu Tajo. El programa inclourà música d’arrel lusòfona, amb artistes portuguesos, brasilers i africans, a més de diferents estils, com ara l’electrònica i la tradicional. Segons l’organització de Lisboa’18, s’espera l’assistència de més 30.000 fans a la ciutat amb motiu d’Eurovisió. calculen, igualment, que s’acreditaran 1500 periodistes i que per organitzar tot el muntatge que suposa Eurovisió hi treballaran unes 2000 persones.

(Foto de Gonçalo Madaíl: blog Festivaisdacancao)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »