Ruth Lorenzo: “Vull guanyar; per què no somiar?

Vull guanyar. Si no guanyem, però l’esforç ha estat de 10, no passa res. Però, per què no somiar?“. Ruth Lorenzo ha enviat aquest missatge avui als fans, a la roda de premsa prèvia al seu viatge a Copenhaguen que s’ha fet als estudis de RTVE a Torrespaña. L’artista, que demà té previst signar discos en un centre comercial de la capital espanyola, viatjarà a Múrcia dimecres per agafar aire abans de tornar a Madrid dissabte i viatjar posteriorment a Dinamarca. A la seva ciutat, l’artista signarà més discos en un altre centre comercial divendres, a més d’atendre la premsa local.
Ruth Lorenzo ha signat el material de promoció avui

Sobre la seva actuació al Festival, Lorenzo ha declarat que el lloc en què més li agradaria actuar és en el 22è. També ha dedicat elogis a l’escenari que s’ha muntat al B&W Hallerne i a les seves coristes; “són espectaculars“, ha dit. La representant espanyola ha explicat que està al damunt de tots els detalls de la seva actuació; “estic seguríssima que el dia abans m’odiaran“, perquè no deixa de revisar-ho tot. Al llarg de la roda de premsa, també ha recordat que, per raons tècniques, no podrà mullar-se durant la seva actuació, tal com volia. Els llums led repartits arreu de l’escenari ho fan impossible. Lorenzo ha explicat que un dels seus neguits, mentre canti, serà el micròfon d’orella, que encara ha de provar a Madrid. Respecte el vestit, que ja té clar quin serà, tan sols ha dit que ha demanat “una cosa bella que no afegeixi duresa” a la seva imatge. Un cop més ha destacat que Conchita Wurst és una de les seves favorites d’aquesta edició del Festival.

Ruth Lorenzo ha explicat que la data de llançament del seu primer treball discogràfic, Planeta Azul, depèn de com quedi el proper dia 10 a Copenhaguen. Encara li resta força feina a fer per promocionar-lo, ja que ha d’enregistrar videoclips dels principals temes que contindrà. Tot i això, i ja abans de saber en quin lloc acabarà classificada, ja està agraïda a Eurovisió: “Això de què ara em conegui tot el món a Espanya per a mi és un regal“, ha dit. La murciana ha dedicat també paraules d’agraïment als eurofans: “Són la major discogràfica d’Eurovisió, i els he escoltat“. Fins i tot, ha explicat, quan ha volgut provar coses ha volgut constatar el parer eurofan a través del seu compte personal de Twitter, tot i que després fa el que vol; “tinc caràcter“.

En la mateixa roda de premsa, i sobre la polèmica per la inclusió de l’anglès en el Dancing in the rain, José María Íñigo ha dit que aquest “és l’idioma de la música; som al segle XXI“. TVE, però, no ha volgut insistir més en la polèmica, matisant que els qui varen fer aquesta observació van ser alguns catedràtics i no pas la Real Academia Española de la Lengua com a organisme. Igualment s’ha desvetllat que l’ens públic no emetrà la segona semifinal del Concurs per falta de pressupost.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »