Quatre dones presentaran el Festival d’Eurovisió de 2018

Catarina Furtado, Filomena Cautela, Sílvia Alberto i Daniela Ruah presentaran el Festival d’Eurovisió 2018. Ho ha anunciat aquesta mateixa tarda la cadena pública de televisió portuguesa, l’RTP, organitzadora del certamen d’enguany, que es farà a Lisboa els dies 8, 10 i 12 de maig. Catarina Furtado, de 45 anys, és actriu i presentadora de televisió. L’any passat va ser escollida com el personatge públic amb més credibilitat de Portugal. És ambaixadora de Bona Voluntat de les Nacions Unides des de 2000. Ha fundat una organització no governamental que lluita pels de les dones. Serà la més veterana de les presentadores del show. La més jove serà Filomena Cautela, que té 33 anys. Va ser la portaveu del jurat portuguès en l’edició del Festival de Kiev’17. A més de presentar programes a l’MTV Portugal i a l’RTP, també és actriu. Sílvia Alberto, de 37 anys, també té experiència en el món eurovisiu: des de 2008 presenta el Festival da Canção portuguès. També ha retransmès en directe per a l’RTP el Festival d’Eurovisió en tres ocasions. Alberto ha presentat igualment un parell d’edicions de l’Idol portuguès. Finalment, Daniela Ruah, nascuda als Estats Units ara fa 34 anys, és actriu. Ha treballat amb George Lucas, ha fet teatre i actualment és l’estrella de la sèrie NCSI: Los Angeles, interpretant l’agent Kensi Blye.

https://eurovision.tv/story/hosts-for-eurovision-2018-revealed

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »