Dilluns triaran els primers quatre candidats espanyols a representar TVE a Lisboa

Dilluns 15 de gener s’escolliran els primers quatre finalistes de la gran gala del dia 29, on Espanya triarà el seu representant a Lisboa’18. Segons ha fet públic TVE, en el transcurs de la gala d’Operación Triunfo de passat demà, el Jurat del programa escollirà tres dels concursants que han de competir el dia 29 per ser a Lisboa. Mentrestant, i també el mateix dia, els professors de l’Acadèmia d’OT escolliran el quart finalista. El cinquè l’escolliran els telespectadors. La pugna es resoldrà dilluns 22 de gener, en què se sabrà qui completa el quadre de candidats eurovisius espanyols. Just a l’endemà, dimarts 23, el programa assignarà als cinc finalistes les cançons amb què intentaran participar al Festival d’Eurovisió. En aquests moments, encara queden en concurs Agoney, Aitana, Amaia, Roi, Ana Guerra, Míriam i Alfred.

(Foto: Bluper)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »