Nous cançons, cinc solos, tres duos i un quintet

TVE ha seleccionat nou cançons per a la gran Final del pròxim dilluns 29 de gener. Segons ha informat el canal públic de televisió, els temes seran interpretats per cinc solistes (Amaia, Ana Guerra, Míriam, Alfred i Aitana; concursants que han aconseguit passar a la gran Final de dilluns) i per tres duos (que es desvetllaran avui a partir de les 15.00h) El darrer tema, que defensaran tots els finalistes, és el ‘Camina‘, composat pels 16 concursants d’aquesta edició d’Operación Triunfo junt a Manu Guix, professor del programa. Una altra de les novetats és que Agoney ha aconseguit ser repescat i podria acabar representant Espanya al Festival, però no pas com a solista sinó com a membre d’algun dels duos que els professors de l’Acadèmia decideixin crear. Els temes es presentaran oficialment a partir de les 14.30h a través d’una retransmissió especial a través del web de RTVE. Mitja hora més tard, el programa connectarà en directe amb l’Acadèmia, on els professors repartiran els nou temes seleccionats i presentaran els seus autors, que treballaran al llarg de la setmana amb els concursants del programa per preparar les actuacions de dilluns 29. En el transcurs de la retransmissió, l’especial inclourà entrevistes amb Roi, Cepeda i Nerea, concursants expulsats del programa.

La decisió sobre qui representarà Espanya a Lisboa correrà a càrrec del públic exclusivament. les votacions es faran via missatges SMS i a través de l’aplicació del programa. Un cop s’hagin interpretat els nou temes candidats, es passarà a una súperfinal, on tan sols intervindran els tres temes més votats de la gala de dilluns. En aquesta súperfinal es tornaran a posar els comptadors a zero i en cas d’empat, caldrà recórrer a la suma dels vots aconseguits en la primera i la segona ronda.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »