L’RTP qualifica de ‘quartet de meravella’ les presentadores d’Eurovisió 2018

Les presentadores del Festival d’Eurovisió són un “quartet de meravella“. Són paraules de Gonçalo Madaíl, director creatiu del certamen d’enguany i membre de la direcció de programes de la cadena pública portuguesa de televisió, l’RTP. En una entrevista concedida al Diário de Noticias portuguès, Madaíl qualifica l’actriu Daniel Ruah com “el nostre Cristiano Ronaldo; el nostre José Mourinho dels actors“. Ruah és coneguda pel seu paper de Kensi Blye a la sèrie nordamericana NCIS: Los Angeles. Sílvia Alberto “viu Eurovisió fins i tot a títol personal” i, de les quatre presentadores, és la més veterana en qüestons eurovisives, ja que és la mestra de cerimònies del Festival da Canção des de 2008. Madaíl també assegura que Catarina Furtado havia de ser a Lisboa’18 pel seu tarannà compromès en causes humanitàries; la considera “ambaixadora de les causes que l’RTP protegeix“, mentre que Filomena Cautela personifica “la bona disposició, l’humor“.

(Foto: VIP.pt)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »