Primer Eurodrama; Ana Guerra i Aitana dubten de ‘Chico malo’ i Noemí Galera s’enfada amb elles

Bastante poco creo en lo que voy a hacer como para que encima pasen estas cosas“. Contundent comentari d’Aitana, mig plorosa, en la seva conversa amb Vicky Gómez, coreògrafa d’Operación Triunfo, tot just després de la discussió amb Noemí Galera i Manu Guix sobre ‘Chico malo‘. Aitana i Ana Guerra han comentat amb la directora de l’Acadèmia que no se senten identificades amb la peça que els ha tocat interpretar juntes en la gala Final del pròxim dilluns 29 de gener. Han precisat que no és que no els agradi el tema, simplement que dubten que el gènere i la lletra de la cançó siguin adients per anar a Eurovisió i que elles no s’hi veuen cantant-la. ‘Chico malo‘ és un reclam feminista, en què la dona marca el tempo en una relació ja finalitzada. Aitana i Ana Guerra, però, han puntualitzat que volen fer-ho bé, dilluns. De fet, ja en el transcurs de la primera audició de la peça, que han composat Brisa Fenoy i Morgan y Simms, les participants del programa no varen mostrar excessiu entusiasme, cosa que contrastava amb l’emoció amb què Alfred i Amaia escoltaven la seva peça.

Els comentaris d’Ana Guerra i Aitana no han agradat gens a Noemí Galera, que ha declarat sentir-se molt “cabrejada” i ha assegurat, igual que Manu Guix, que les dues artistes ho faran bé, dilluns, i que el reggaeton és un gènere molt actual que arrasarà aquest estiu. Les concursants han deixat entreveure, pel plural utilitzat en refereir-se a les peces que han de defensar dilluns, que tampoc se senten especialment còmodes amb els temes que han de cantar en solitari; ‘Arde‘, en el cas d’Aitana, i ‘El remedio‘ en el d’Ana Guerra. Ara, Guix i Galeras treballen amb les intèrprets per adaptar la cançó als seus registres vocals; ja d’entrada, el to d’Aitana l’hauran de pujar una octava.

Per la seva banda, Raúl Gómez, autor de ‘Tu canción‘, ha assegurat haver-se quedat que “sense paraules” després d’escoltar la interpretació que Alfred i Amaia han fet de la seva peça en el primer passi de micros, fet aquesta tarda. “S’hi veu la màgia real, i aquesta és la clau“, ha afegit. Els artistes es varen emocionar en escoltar per primer cop la cançó; llàgrimes que varen compartir amb Manu Guix i Noemí Galera. El tema, que parla sobre l’amor compartit en una parella, permet els intèrprets una complicitat que ja han establert, a nivell sentimental, cosa que els facilita posar-se en el paper, dalt de l’escenari. El passi de micros, que s’ha pogut veure en directe a través de Youtube, l’han seguit més de 109.000 persones; xifra rècord.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »