‘Tu canción’, d’Alfred i Amaia, encapçala les apostes a Wiwibloggs

El tema ‘Tu canción‘, que interpretaran a duo Alfred i Amaia, és la favorita dels lectors del web Wiwibloggs per representar Espanya a Lisboa. La peça, composada per Raúl Gómez, ha rebut el 41,42% dels vots emesos fins a les 10.00h del matí, superant de molt el ‘Lo malo‘, nou títol de la peça, ja que l’anterior ja estava registrat, i que cantaran també a duo Aitana i Ana Guerra (1277 i 561 vots respectivament) Així, la segona classificada ha acumulat el 18,2% dels vots, superant l'”Arde” d’Aitana en solitari, que suma per ara el 15,44% dels vots emesos. La cançó menys votada per ara és el ‘Camina‘, l’himne composat pels 16 participants d’Operación Triunfo en col·laboració amb Manu Guix. Fins ara, aquesta peça tan sols ha sumat 75 vots, el que suposa el 2,43% dels que s’han emès fins ara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »