La diva grega del pop, Eleni Foureira, representarà Xipre a Lisboa

Eleni Foureira representarà Xipre a Lisboa. Ho confirma el web eurovisiu grec Oikotimes, que assegura, a més, que el tema amb què competirà el pròxim mes de maig es titula ‘Fuego‘, composat per Alex Papaconstantinou. Foureira, de 30 anys, va néixer a Albània, tot i que des de ben petita es va instal·lar amb la seva família a Atenes. L’artista va debutar formant part de la banda Mystique, que va abandonar al 2010 per iniciar la seva trajectòria en solitari. Des d’aleshores ha publicat tres albums; un al mateix any 2010, un altre al 2012 i el darrer, al 2014. Al 2010, va participar en la Final de la preselecció eurovisiva de Grècia, on va quedar segona amb el tema ‘Kivotos tou noe‘. Prèviament, la televisió de Xipre havia proposat a Helena Paparizou cantar a Lisboa. L’oferiment va ser rebutjat per la sueca, en no considerar-se preparada, encara, per tornar al Festival.

(Foto: Wiwibloggs)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »