Moldàvia selecciona un tema de Rafael Artesero per a la gran Final nacional de febrer

El tema ‘La esencia del sur‘ de Rafael Artesero competirà en la gran Final de Moldàvia el pròxim 24 de febrer. La peça, que ha estat composada junt a Juan José Santana i Viorica Atanasov, la defensarà Nicoleta Sava-Hanganu. Serà una de les 16 finalistes escollides per un Jurat d’experts, que encapçalava Nelly Ciobanu, que va representar Moldàvia al Festival d’Eurovisió 2009. La tria dels finalistes es va fer després d’unes audicions aquesta mateixa setmana, on 27 candidats varen interpretar els seus temes al Karaoke Conert Hall Atrium de Chisinau. Nicoleta Sava, de 33 anys, va estudiar a l’Acadèmia de Música, Teatre i Arts Plàstiques de Chisinau. A més de cantar, també és dissenyadora de joies. Rafael Artesero és l’autor dels temes amb què Andorra va participar els Festivals de 2005 (‘Mirada interior‘, de Marian van de Wal) i 2006 (‘Sensu tu‘, de Jenny) , a més del ‘Que me quiten lo bailao‘ amb què Lucía Pérez va representar Espanya al 2011.

(Foto: Oseara Perfecta)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »