Conchita Wurst i Luísa Sobral, estrelles de la gala de dilluns

Conchita Wurst i Luísa Sobral actuaran dilluns en la gran Final espanyola, en quê els telespectadors escolliran el pròxim representant de TVE al Frstival d’Eurovisió 2018. L’austríaca interpretarà el “Rise like a Phoenix”, amb què va aconseguir la victòria al Festival de 2014. Sobral, autora de l’”Amar pelos dois” amb què el seu germà Salvador va vèncer a Kiev l’any passat, cantarà un dels seus darrers treballs, titulat “Cupido”. La gala de dilluns també inclourà l’actuació de J Balvin, interpretant un medley dels seus tenes “Machika” i “Mi gente”. La gran Final comptarà també amb les interpretacions del “La, la, la” i el “Vivo cantando“ a càrrec dels concursants de la present edició d’Operación Triunfo que ja han estat eliminats del programa. Manel Navarro, representant espanyol a Kiev, també serà present a la gala, així com els autors de totes les peces que aspiren a la victòria.

Demà dissabte es farà públic el primer minut de les versions definitives dels nou temes que lluitaran per la victòria dilluns. Aquell mateix dia, entre les 21.00h i les 22.00h, el web de RTVE oferirà en directe un programa especial en què intervindran Ruth Lorenzo, Wally López i Lorena Gómez. Durant la gala, que es farà al Parc Audiovisual de Terrassa i que serà emesa en directe per Youtube, el web de RTVE i els perfils que Operación Triunfo té a les xarxes socials, també hi haurà una tribuna d’experts que comentaran cadascuna de les actuacions en concurs: Víctor Escudero, redactor de continguts del web oficial d’Eurovisió; Luísa Sobral, la periodista Julia Varela (encarregada de retransmetre el Festival al costat de José María Íñigo) i el músic i productor d’Universal, Manuel Martos. Les votacions del públic es faran a través de missatges SMS, trucades telefòniques i via aplicació oficial d’Operación Triunfo. Després de les actuacions s’obriran les línies. Només passaran a la superfinal les tres més votades. Aquí, tornaran a obrir-se les línies amb els comptadors a zero. Tan sols en cas d’empat se sumaran els vots aconseguits en la primera i la segona ronda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »