Rússia confirma Yulia Samoylova per a Lisboa

Ja és oficial! Yulia Samoylova representarà Rússia al Festival d’Eurovisió 2018. Dies enrere, l’artista ja havia anunciat a través de les xarxes socials que seria ella l’encarregada d’abanderar el retorn del seu país al certamen, després que Ucraïna li prohibís l’any passat l’entrada al país en haver violat les normes internacionals d’accés a Crimea, província ocupada per les tropes russes. El Channel One, encarregat d’organitzar la participació russa al Festival d’enguany, ha avui mateix certificat la notícia. De moment es desconeix amb quina cançó concursarà a Lisboa, tot i que s’especula que l’artista en té un parell de preparades, totes dues composades pel seu marit, Alexei Taran.

(Foto: 112 International)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »