Mikolas Josef, guanyador de la Pre de la República Txeca amb ‘Lie to me’

czechREPÚBLICA TXECA

Mikolas Josef, ‘Lie to me

Autor: Mikolas Josef

La televisió de la República Txeca va anunciar ahir que Mikolas Josef serà el pròxim representant del país a Lisboa’18, i ho farà amb el tema ‘Lie to me‘. No hi ha hagut pas una Pre televisada; es varen triar sis candidatures que el públic podia votar a través d’una aplicació. El passat dia 23, es varen fer públics els vots d’un jurat internacional, on Mikolas Josef en va resultar guanyador. Ahir al vespre, la televisió pública va desvetllar el resultat final del vot del públic, que també va guanyar aquest jove de 22 anys nascut a Praga. Josef està estudiant actualment Art Dramàtic al Regne Unit; ha fet de model i ha cantat als carrers de diverses ciutats europees, com ara Viena i Oslo. Al 2015 va publicar de manera independent el seu primer single, titulat ‘Hands bloody‘. Al 2016, amb ‘Free‘, va aconseguir donar-se a conèixer entre el gran públic del seu país. A Lisboa, defensarà un tema R&B composat per ell mateix.

(Foto: INFE Network)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »