Irlanda tria Ryan O’Shaughnessy i el tema ‘Together’ per a Lisboa

Ryan O’Shaughnessy ha estat escollit internament per representar Irlanda a Lisboa. L’artista, de 25 anys, interpretarà el tema ‘Together‘, una balada que ha composat junt a Laura Elizabeth Hughes i Mark Caplice. O’Shaughnessy va saltar a la fama al 2012 quan va participar en l’edició irlandesa del programa The Voice i en la britànica del Got Talent. No va passar de la primera ronda en el talent show del seu país, però es va plantar a la Final al Regne Unit, on va aconseguir classificar-se en cinquè lloc. Tot just després del seu pas pel programa, l’intèrpret va publicar un parell de singles, ‘No name‘ i ‘Who do you love‘, amb què va entrar a la Top 10 d’èxits del seu país i del Regne Unit. Al 2013 va tornar a entrar a un talent show; en aquest cas, a The Hit. Ara fa dos anys va publicar el seu album, titulat ‘Back to Square One‘. El tema amb què competirà el pròxim mes de maig a Lisboa encara està en fase de producció. Segons ha explicat ell mateix, ‘Together‘ pretén seguir l’estela de l'”Amar pelos dois‘ de Salvador Sobral; una peça d’autor en què no sigui necessària l’aportació d’elements extra per captar l’atenció dels espectadors.

(Foto: Digital Spy)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »