Christabelle s’imposa a Malta i aconsegueix tiquet per a Lisboa’18

MaltaMALTA

Christabelle, ‘Taboo

Autors: Christabelle, Thomas G:sson, Muxu & Johnny Sánchez

Christabelle es va imposar anit al Malta Eurovision Song Contest amb el tema ‘Taboo‘ i representarà el seu país a Lisboa. L’artista, que havia quedat segona a la Pre maltesa de 2015 i quarta a la de 2016, va fer una interpretació potent del seu tema, amb una posada en escena molt eurovisiva; quatre ballarines vestides de blanc atrapades dins d’una urna; una coreografia inspirada en la lletra de la peça, que demana arriscar-se per trencar tota mena de tabús. Sobre la pantalla led del fons de l’escenari s’hanaven projectant diversos missatges, com ara ‘courage‘, ‘faith‘, ‘strength‘ i ‘fierce‘, entre d’altres. Christabelle Borg, de 26 anys, va ser la preferida dels telespectadors i també del Jurat internacional, on hi havia cinc països que, de manera unànime, varen donar la seva màxima puntuació a la proposta de l’artista. En la gala d’ahir hi varen prendre part 16 cançons. El ‘Taboo‘ és una peça composada per Thomas G:sson, Matthew Marcieca ‘Muxu’, Johnny Sánchez i la mateixa Christabelle. La intèrpret ha publicat 12 singles des de 2009, any en què va començar la seva carrera artística, que ja des d’aleshores compaginava amb la de presentadora de televisió.

(Foto: Christabelle)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »