El duo Zibbz guanya la Final suïssa amb un tema rock i aconsegueix plaça per a Lisboa

swissSUÏSSA

Zibbz, ‘Stones

Autors; Corinne Gfeller, Stefan Gfeller & Laurell Barker

Són Corinne i Stefan Gfeller, coneguts popularment com a Co i Stee. Són germans i formen, des de 2011, el duo Zibbz. Anit, amb el tema ‘Stones‘ es varen imposar a la gran Final suïssa, per la qual cosa representaran el seu país al Festival d’Eurovisió 2018. De fet, són de Zuric però actualment viuen a Los Angeles. Anit, en el Die Entscheidungsshow, competien amb cinc propostes més, però el duo va aconseguir la màxima puntuació dels Jurats internacionals i del televot. En total, el vot exterior li va atorgar quatre 12, pels dos que va aconseguir Alejandro Reyes, principal competidor dels Gfeller. En el televot, Zibbz va arrasar, de manera que al final, el duo va acumular 153 punts, mentre que Reyes acabava segon amb només 120. El tema rock amb què competiran a Lisboa l’han composat ells dos junt a Laurell Barker. Zibbz va treure el segon album de la seva carrera al setembre 2017, titulat ‘It takes a village‘.

(Foto: Zibbz oficial)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »