Amaia guanya OT 2018; Alfred, quart

Amaia d’Espanya ho ha aconseguit“… Així encapçala RTVE la seva crònica de la gran Final d’Operación Triunfo, celebrada anit al Parc Audiovisual de Catalunya, on la navarresa es va proclamar guanyadora del certamen. L’artista, que representarà Espanya a Eurovisió a duo amb Alfred, va aconseguir el 46% dels vots dels espectadors en la Superfinal del programa, superant Aitana (42%) i Míriam (12%) P`reviament havien quedat fora del podi Alfred (8%), quart classificat en la present edició del talent show, i Ana Guerra, cinquena amb el 7%. En l’inici de la gala, que va arrencar amb una interpretació grupal de ‘Mi gran noche‘, junt a Raphael, els cinc finalistes del programa varen defensar les seves candidatures interpretant diferents temes. Ana Guerra va cantar ‘Volver‘ de Carlos Gardel, i Alfred, ‘Don’t stop de music‘ de Rihanna. Les tres grans finalistes de la nit, varen defensar en primera instància l'”Invisible‘ de Malú (Míriam), el ‘Chandelier‘ de Sia i el ‘Miedo‘ d’MClan. Ja a la Superfinal, les tres grans finalistes varen defensar els temes que havien hagut de cantar en la Gala Zero del programa. Així, Amaia, vencedora absoluta d’OT, va cantar l’Starman‘ de David Bowie, mentre que Aitana interpretava ‘Bang bang‘ i Míriam, el ‘No te puedo retener‘ de Vanesa Martín. En la fase final del programa, Rosa López va ser l’encarregada de dur el sobre amb el veredicte del públic, que consagrava la navarresa com a vencedora absoluta d’OT, guardó que suposava, d’entrada, un xec per valor de 100.000€. Diluns vinent, OT s’acomiadarà definitivament del públic amb una gala especial, en què intervindran els 16 participants d’aquesta temporada.

(Foto: El Comercio)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »