SuRie representarà el Regne Unit a Lisboa amb l’himne ‘Storm’

maxresdefaultREGNE UNIT

SuRie, ‘Storm

Autors: Nicole Blair, Gil Lewis & Sean Hargreaves

SuRie es va imposar ahir a la nit al Brighton Dome en l’Eurovision 2018: You decide, la Pre britànica, en què varen prendre part sis candidats. La intèrpret, que prèviament havia estat corista dels belgues Loïc Nottet i Blanche, es va imposar amb el tema ‘Storm‘, després d’una votació que incloïa el veredicte dels telespectadors i el d’un jurat d’experts internacionals al 50%. El tema vencedor és un himne optimista, on s’assegura que ‘les tempestes no són eternes‘. Graduada a The Royal Academy of Music, SuRie ha actuat en diversos escenaris del Regne Unit, inclosos The Royal Albert Hall i la catedral de Saint Paul, a Londres. També ha fet de corista a Chris Martin i a Will Young. SuRie, de 29 anys, també exerceix com a professora a la Mountview Academy of Theatre Arts, a la capital britànica. Al 2016 va publicar el seu primer treball discogràfic, titulat ‘Something beginning with…

(Foto: Independent.ie)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »