Espanya, vuitena en les apostes de pagament; segona entre els països que ja han triat cançó

Alfred i Amaia són els vuitens favorits per guanyar el Festival d’Eurovisió, en les apostes de pagament, que a dia d’avui encapçala Bulgària, pel davant d’Estònia i Suècia. Tot i això, i si treiem els països que encara no han triat el seu representant per Lisboa, Espanya és segona, darrere la República Txeca. D’aquesta manera, una victòria de ‘Tu canción‘ a l’Altice Arena de Lisboa el pròxim mes de maig, suposaria multiplicar per 11 lliures l’aposta inicial, en el pitjor dels casos, o per 20, en el millor, segons la Casa. Una victòria del txec Mikolas Josef, que és setè, es pagaria entre 16 i 20 cops més. Abans de la tria dels temes de Dinamarca i d’Itàlia anit, Espanya era la preferida dels lectors del web britànic Wiwibloggs, amb el 26,43% dels vots, per davant dels francesos Madame Monsieur (22,66% i el txec Josef (tercer amb el 13,2%) La maltesa Christabelle era la darrer, amb el 8,27%. El triomf de Bulgària, que encara no ha triat representant, es pagaria entre 6,5 i 8 cops més, segons la Casa d’apostes. De moment, Portugal queda molt lluny en les preferències dels apostants; el país amfitrió, que tampoc no ha triat la seva representació, ocupa el 33è lloc. Si repetissin victòria, els apostants traurien entre 40 i 50 cops més la inversió inicial.

(Foto: Bekia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »