Netta Barzilai s’imposa a la Final d’Israel

Netta Barzilai representarà Israel al Festival d’Eurovisió 2018. L’artista es va imposar anit en la gran Final nacional, The Next Star for Eurovision. Barzilai, de 25 anys, era una de les favorites d’enguany des que el passat mes d’octubre va començar el procés per triar el representant del país a Lisboa el pròxim mes de maig. Netta Barzilai va ser la més votada pel Jurat d’experts i va quedar segona en el televot, de manera que va acabar amb un total de 210 vots, superant per tant sols cinc al gran favorit del programa, Jonathan Mergui. Riki ben Ari va acabar tercera amb 125 punts. Ara, un comitè intern seleccionarà la cançó amb què Barzilai competirà a Lisboa. Fins al pròxim dilluns 19 de febrer hi ha temps perquè se’n puguin enviar. El comitè el composaran tres membres de la televisió pública d’Israel i un parell de l’equip que realitza The Next Star for Eurovision. Netta Barzilai salta a la fama gràcies al procés de selecció de l’artista que ha de representar el seu país al Festival. Fins ara, ha cantat en diversos clubs de Tel Aviv i en casaments.

(Foto: ESCunited)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »