Franka Batelić, escollida internament per representar Croàcia

Té 25 anys i està molt compromesa amb la lluita dels drets dels animals i del col·lectiu LGBT. Es diu Franka Batelić i ha estat escollida internament per representar Croàcia al Festival d’Eurovisió 2018. Ho va fer públic ahir la televisió d’aquell país. El tema amb què competirà a Lisboa, titulat ‘Crazy‘, encara no s’ha fet públic. Batelić n’ha escrit la lletra; Branimir Mihaljevic n’ha composat la música. Ell també és l’autor de la peça amb què les Fimminem varen representar Croàcia al Festival de 2010. Franka Batelić va començar a cantar als tres anys d’edat, formant part d’un cor infantil. Als 16 anys va guanyar el talent show Showtime. Un parell d’anys més tard, es va imposar en la versió croata del Dancing with stars. No ha publicat cap treball recopilatori, tot i que sí ha anat traient diversos singles des de 2007. El darrer, al desembre de l’any passat, titulat ‘S tobom‘, amb què va aconseguir pujar fins al número 3 a la la llista croata d’èxits. L’artista no ha ocultat mai que és molt aficionada a Eurovisió.

(Foto: Grgur Zucko/Pixsell)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »