David de María va rebutjar escriure un tema candidat per Lisboa’18 per “excés de treball”

David de María va rebutjar la proposta de TVE d’escriure un tema per a la gran Final de la Pre espanyola a causa de l'”excés de treball” . Segons ha explicat l’artista en una entrevista a l’agència Europa Press, TVE li va demanar que presentés un tema per a algun dels candidats espanyols tot just després d’enregistrar el seu darrer disc i de lliurar l’original del seu llibre ‘Navegantes de un barco de papel‘. De María, però, va dir que ‘no’ perquè just en aquell moment se sentia “sense energia“. En la mateixa entrevista, l’intèrpret andalús assegura que veu bé la fórmula Operación Triunfo, però que troba a faltar un espai on, als joves talents, se’ls ensenyi “el llarg recorregut de la música, no només el de triomfar avui i després sacrificar la seva carrera“. David de María també ha anunciat que el seu pròxim treball consistirà en un disc amb què commemorarà els seu 20 anys de carrera artística, en què cantarà amb diversos artistes, com ara Sergio Dalma, amb qui interpretarà el tema ‘No llores más, preciosa mía‘.

(Foto: Olevision)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »