Grècia elimina un parell de candidatures i deixa Yianna Terzi com a única opció per a Lisboa

Yiana Terzi representarà Grècia a Lisboa si la cadena pública de televisió no s’ho repensa i decideix impugnar el procés de selecció de la seva candidatura al Festival d’Eurovisió 2018. Terzi, que s’havia presentat a la Pre amb el tema ‘Oneiro mou‘, ha quedat com a única opció després que l’Ens públic hagi invalidat les altres dues candidatures a representar el país a Lisboa; Areti Ketime i el grup Horostalites. La causa de l’eliminació ha estat estrictament burocràtica: les discogràfiques no havien ingressat el dipòsit de 20.000€ que es requeria per poder formar part del procés de selecció. Un cop es va fer oficial la invalidació d’aquestes dues propostes, Areti Ketime va fer una piulada criticant la televisió grega en considerar que l’ERT volia des d’un primer moment que Yianna Terzi anés a Lisboa; “si volien una selecció interna, ens hauria semblat bé i haurien estat clars i honestos. Bona sort Yianna Terzi“. De moment, tan sols s’ha fet públic un petit fragment de 27 segons de la peça, amb lletra en grec. Per ara, no obstant, la cadena pública grega no ha fet oficial la tria de l’artista per participar al Festival.

(Foto: Lawl)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »