Vanja Radovanovic guanya el Montevizja amb ‘Inje’ i serà a Lisboa

animation-of-montenegro-country-flag_n1xhftebg__F0000MONTENEGRO

Vanja Radovanovic, ‘Inje

Autor: Vanja Radovanovic

Vanja Radovanovic representarà Montenegro a Lisboa en imposar-se anit al Montevizja amb la balada ‘Inje‘. L’artista, que competia amb quatre rivals més, va passar a la Superfinal de la gala, on es va imposar a Katarina Bogicevic, que va acabar segona, i a Lorena Jankovic, finalment tercera. La peça l’ha composada ell mateix, amb arranjaments finals de Bole Martinovic. L’artista, de 35 anys, va debutar al 2004 en què va prendre part al Festival de Budva, on va guanyar el premi al millor cantant novell amb el tema ‘Dripac‘. Al 2006 ja va participar al Beovizja, la Pre en què es buscavba representant de Sèrbia i Montenegro per a Eurovisió, però va quedar en el vintè lloc d’un total de 23 concursants. Al 2008 va publicar el seu primer album. Al 2014 va treue el segon.

(Foto: Vijesti)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »