Jocs de formes i llums per a Bielorússia a Lisboa’18

ws_Belarus_Flag_1920x1200BIELORÚSSIA

Alekseev, ‘Forever

Autors: Kyrylo Pavlov, Evhen Matyushenko

Alekseev representarà Bielorússia al Festival d’Eurovisió 2018, on defensarà el tema ‘Forever‘. L’artista es va imposar el cap de setmana a l’Eurofest 2018, la Pre bielorussa, on prenien part 10 propostes musicals. Alekseev va aconseguir la màxima puntuació del Jurat i del públic, i va deixar en segon lloc Gunesh, amb el tema ‘I won’t cry‘, i Shuma en tercer lloc amb ‘Chmarki‘. Però sense cap mena de dubte, el que més capta l’atenció del número que va escenificar en vencedor de la nit va ser el joc de llum i de formes, en què les projeccions sobre la pantalla led del fons de l’escenari es perllongaven al vestit que lluïa l’artista; des de pluja i llamps a foc virtual de color vermell. Alekseev és el nom artístic de Nikita Vladimirovitx Alekseev. L’artista, que és ucraïnès, té 24 anys. Va saltar a la fama ara farà quatrre anys en participar en l’edició ucraïnesa del programa The Voice, on va arribar a les semifinals. Arran d’aquell èxit, va publicar el seu primer treball discogràfic, que va aconseguir entrar el Top 10 de la majoria de països de l’antiga Unió Soviètica. El tema ‘Pyanoye sointse‘ va ser escollit per la televisió russa com el millor tema de 2016, any en què també va aconseguir el premi al millor artista als premis Sound Track MK de Rússia.

(Foto: Beztabu.net)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »