Romàntic i intimista; les claus del videoclip de ‘Tu canción’

Amaia amb vestit llarg de color blanc; l’Alfred, amb texà i caçadora de cui negres i samarreta blanca. Amor, enamorament, dolçor; intimisme… Són les claus del videoclip de ‘Tu canción‘, el tema amb què el català i la navarresa representaran Espanya al Festival d’Eurovisió 2018. Els artistes varen enregistrar la setmana passada el clip, on escenifiquen la passió amb què interpreten la peça amb què intentaran aconseguir la victòria a Lisboa. L’un davant de l’altre, ella, amb el cabell planxat; ambdós, mirant-se directament als ulls. Es troben dalt d’una plataforma circular que gira al davant de la càmera. Després, els veurem asseguts, també l’ún davant de l’altre, en dues butaques de cuir. O corrent agafats de la mà pel damunt d’una pista interior coberta de fulles d’arbre; o enmig d’una nevada. Alfred i Amaia han fet la la sessió oficial de fotos amb què promocionaran la seva candidatura europea. Una de les coses que encara han de fer és triar el vestuari amb què cantaran dalt de l’escenari de l’Altice Arena, el pròxim dissabte 12 de maig. Amaia ja ha declarat que vol anar elegant, que no vol cap mena de look casual.

(Foto: Diez Minutos)

http://www.rtve.es/alacarta/videos/eurovision-2018/asi-sido-rodaje-del-videoclip-tu-cancion-tema-alfred-amaia-representaran-espana-festival-eurovision-2018/4482477/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »