Els apostants continuen tenint fe en Bulgària mentre Espanya encara és vuitena

Bulgària és el país en què més expectatives estan dipositades enguany per guanyar el Festival d’Eurovisió. El bon paper fet en les darreres dues edicions fan que els apostants mantinguin Bulgària com a principal favorit del Festival que s’ha de celebrar a Lisboa el pròxim mes de maig, de manera que una victòria dels balcànics faria multiplicar per 6 o 8 lliures, segons la casa d’apostes, cada lliura invertida en un artista i una cançó que encara no s’han triat. Darrere Bulgària ara hi ha Finlàndia; les dues cançons candidates que Saara Aalto ja ha publicat, a l’espera de llançar la darrera de la seva candidatura, han fet pujar com l’escuma les expectatives dels apostants en la victòria de l’artista i en la possibilitat que Eurovisió torni a Helsinki al 2019. Ara, en tercer lloc, hi ha Estònia, desplaçant Suècia al quart lloc de les preferències. Cinquena hi ha Txèquia, primer país del ranking que ja té disponibles artista i cançó. Continuen Austràlia, Rússia i Espanya. Un triomf del tema d’Alfred i Amaia suposaria multiplicar per 12 o per 21 cada lliura invertida en els triumfitos, segons la casa d’apostes. Portugal, país amfitrió del certamen, és el 25è; una victòria a casa comportaria entre 40 i 70 cops més la inversió inicial feta pels amfitrions. Suïssa, que ja ha triat, és la darrera en expectatives. Tampoc ha generat gaire entusiasme l’elecció de la diva grega del pop d’Eleni Foureira en representació de Xipre; tot i que encara no se’n sap la cançó, l’illa mediterrània és la vintena en expectatives dels apostants.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »