Oberta la borsa d’inscripcions de voluntaris de Lisboa’18

Totes les persones que vulguin treballar com a voluntàries en l’organització del Festival d’Eurovisió 2018 ja poden enviar les seves sol·licituds. El web corporatiu del Festival, http://www.eurovision.tv, ha publicat els formularis que han d’omplir les persones candidates. Els principals requisits són haver complert els 18 anys, tenir capacitat per treballar en equip, dots de comunicació i dominar l’anglès. Segons l’organització de Lisboa’18, el personal voluntari podrà treballar en l’organització dels espais de catering, en el muntatge de l’Eurovillage al Terreiro do Paço, fer la rebuda de les delegacions participants o, fins i tot, coordinador els equips de voluntaris. Tot i que aquestes tasques no estaran remunerades, l’RTP ofereix àpats i assegurança i actualment negocia la possibilitat que també puguin viatjar de franc en la xarxa de transport públic de Lisboa.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »