Sabor de Gràcia homenatja Peret amb un doble CD i diferents versions dels seus grans èxits

Es titula ‘Sabor a Peret‘ i sortirà a la venda el pròxim dimecres 7 de març. És l’homenatge que el grup Sabor de Gràcia ha volgut fer al pare de la rumba catalana, Peret, representant espanyol al Festival d’Eurovisió 1974. El doble CD conté diferents versions dels principals èxits de l’artista mataroní; versions interpretades per nombrosos artistes que s’han volgut afegir a aquest projecte, com ara Estrella Morente, Moncho, Los del Río, Pau Donés, Amistades Peligrosas, Lucrecia, Paco Ortega i els Gipsy Kings, entre d’altres. Les versions, que fusionen les característiques guitarres i les palmes dels temes de Peret amb diferents sons, com ara el funk o la salsa, les han fetes Siscus Carbonell, alma màter de Sabor de Gràcia, Kitflus i Jack Chagataga. El doble CD inclou igualment tres peces interpretades per Peret. El treball ha estat enregistrat en diferents ciutats, com ara Barcelona, Madrid, Montpelier, Panamà o Miami. Sabor de Gràcia en presentarà el pròxim dia 7 de març a la sala Galileo de Madrid, i el 15 al Festival Guitar que es farà a Luz de Gas (Barcelona)

(Foto: Totmusicat)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »