Mélovin guanya el Vidbir amb ‘Undel the ladder’ i viatjarà a Lisboa en nom d’Ucraïna

UKRAINEUCRAÏNA

Mélovin, ‘Undel the ladder

Autors: Mélovin, Mike Ryals, Anton Karskiy

Mélovin ha guanyat aquesta nit el Vidbir 2018, la Pre d’Ucraïna, i participarà a Lisboa amb el tema ‘Under the ladder‘. L’artista s’ha imposat en una gala on prenien part sis artistes, imposant-se en el televot (per això ha sumat sis punts), pel davant de Kadnay (5) i Tayanna (4), i quedant segon en la votació del Jurat d’experts, on hi havia Jamala, Andriy Danylko i Yevhen Filatov. Aquí, la vencedora ha estat Tayanna, que ha sumat sis punts. D’aquesta manera, Mélovin ha sumat 11 punts pel davant de Tayanna, que s’ha quedat amb 10. Mélovin, de 20 anys, es va donar a conèixer en guanyar la sisena temporada de l’X Factor ucraïnès al 2015. L’any passat ja va intentar representar Ucraïna a Kiev, amb el tema ‘Wonder‘, però va quedar tercer al Vidbir 2017.

(Foto: MusicStarts)

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »