Eslovènia tria Lea Sirk i ‘Hvala, ne!’ per a Lisboa’18

SLOVENIAESLOVÈNIA

Lea Sirk, ‘Hvala, ne!

Autors: Lea Sirk, Tomy de Clerque

Set votacions! Lea Sirk es va imposar anit en la Pre d’Eslovènia, el popular EMA, on vuit temes competien per aconseguir plaça per a Lisboa’18. Sirk, de 28 anys, va aconseguir la màxima puntuació atorgada per OGAE Eslovènia, pel Jurat d’autors, pel d’artistes, pel de la ràdio i el de la televisió i va quedar tercera en el televot i en les votacions del Jurat internacional. La suma de tots els vots la va deixar com a vencedora de la nit, amb 116 punts, seguida de BQL, segona amb 106, i Nuška Drašcek, tercera amb 88. L’artista ja havia intentat representar el seu país als Festivals de 2009, 2010 i 2017. Té un sol CD al mercat, publicat al 2014 amb el títol ‘Roža‘. El tema amb què competirà a Lisboa, de moment íntegrament en eslovè, l’ha composat ella junt a Tomy de Clerque. La peça vé a ser una mena d’autobiografia de l’artista, on, després de presentar-se, assegura que “lluito per la gent (…), l’amor és el que més importa“.

(Foto: Cosmopolitan)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »