Moldàvia escull l’última producció de Philip Kirkorov per a Lisboa’18

MOLDOVAMOLDÀVIA

DoReDos, ‘My lucky day

Música: Philip Kirkorov Lletra: J. Ballard

Varen arrasar; tant al televot com en les votacions del Jurat d’experts i, òbviament, ho varen aconseguir: el trio DoReDos es va imposar anit en la gran Final de l’O Melodie Pentru, la Pre de Moldàvia, i varen aconseguir el dret de participar al Festival d’Eurovisió 2018. I ho faran amb ‘My lucky day‘, última producció de la factoria Philip Kirkorov. La banda, formada al 2011, es varen imposar amb 24 punts deixant en segon lloc a Vera Turcanu (15) i Doinita Gherman & One Voice, tercers amb 13. ‘La esencia del sur‘, de Nicoleta Sava-Hanganu, tema composat per Rafael Artesero, va acabar en setena posició. DoReDos l’integren Marina Djundiet, Evgeny Andrianov i Sergiu Mita. Ja havien intentat representar Moldàvia als Festivals de 2015 i 2016. L’any passat, Philip Kirkorov es va fixar en ells al festival New Wave de Sochi i va decidir treballar-hi conjuntament en un projecte que, per ara, ja els ha portat directes a Lisboa. Anit eran els grans favorits de la gala i les expectatives no varen fallar. La seva peça combina el so folk moldau amb el ritme pop, amb una posada en escena que combinava l’elegància i el to canalla de Sunstroke Project, amb què Moldàvia va aconseguir el tercer lloc l’any passat a Kiev.

(Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »