Sevak Khanagyan portarà a Lisboa la primera cançó cantada íntegrament en armeni a Eurovisió

Armenia-Flag-1ARMÈNIA

Sevak Khanagyan, ‘Qami

Autors: Sevak Khanagyan, Anna Danielya, Viktorya Maloyan

Victòria contundent! Sevak Khanagyan ha guanyat aquesta nit el Depi Evratesil 2018 i representarà Armènia a Lisboa amb el tema ‘Qami‘. Serà el primer que s’interpreti íntegrament en armeni, en el Festival. L’artista, de 30 anys, ha aconseguit la màxima puntuació del televot i del Jurat internacional i ha deixat en segon lloc Nemra, amb 18 punts, i a Amaliya Margaryan en el tercer en haver-ne sumat 15. Khanagyan, que es va instal·lar a Rússia amb la seva família de ben petit, va saltar a la fama al 2015, en participar en la primera edició de l’X Factor d’aquest país i poc deprés, en la quarta de The Voice, també de Rússia. Al 2016, després de graduar-se en els estudis de Música a Moscou, va guanyar la setena edició de l’X Factor d’Ucraïna. L’any passat va fer de coach a l’edició armènia de The Voice. El ‘Qami‘ amb què competirà a Lisboa l’ha escrit ell mateix junt a Anna Danielya i Viktorya Maloyan. És el primer single de la seva carrera.

(Foto: Eurofestival News)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »