The Humans guanya la Selectia Nationala i representarà Romania a Lisboa

ROMAROMANIA 

The Humans, ‘Goodbye

Música: Alexandru Matei, Alin Neagoe; Lletra: Cristina Caramarcu

Era el dia que commemoraven el seu primer any i, com a premi, el públic els va escollir per representar Romania al Festival d’Eurovisió 2018. The Humans defensarà el tema ‘Goodbye‘, en haver rebut 3277 vots. En segona posició varen quedar Alexia & Matei (3114) i en tercera, Feli (2862) Mihai Traistariu va acabar en setena posició amb 1165 vots. The Humans es va constituir a primers de 2017; encara no han publicat cap disc. El quintet el formen la solista Cristina Caramarcu, el guitarra Alexandru Cismaru, el teclista Alexandru Matei, el baix Alin Neagoe i el percusionista Adi Tetrade. Caramarcu ja va intentar representar Romania al Festival de 2016 amb el grup Jukebox, que no es va classificar per a la gran Final d’aquell any, en què Eurovisió va acabar desqualificant el país per impagament del deute contret per la seva televisió pública.

(Foto: Ziarul Puterea)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »