Espanya puja a la setena posició en les cases d’apostes

Espanya ja és setena en les cases d’apostes, escalant d’aquesta manera una posició respecte la passada setmana. Junt a la República Txeca, és l’únic país del Top 10 dels apostants que ja ha triat tema per a Lisboa’18. Txèquia continua segona darrere de Bulgària, que encara ha de triar representant. Així, una victòria de Bulgària el pròxim mes de maig suposaria multiplicar per 5 o fins i tot per 6,6 cada lliura apostada per aquest país. En tercer lloc actualment hi ha Estònia, seguida de Finlàndia i de Suècia. De fet, la participació de Saara Aalto, que ja ha fet públics els seus tres temes candidats, ha despertat força expectació entre els apostants, al contrari que l’anunci de Xipre, que ha optat per la diva del pop grec Eleni Foureira. Hores d’ara, Xipre és la 18ª; un lloc més amunt actualment hi ha Grècia. Completant el Top 10 de les cases d’apostes hi ha Austràlia (sisena), i tot just després d’Espanya, hi ha Rússia, els Països Baixos i Bèlgica. Itàlia, onzena, és el tercer país amb cançó escollida en aquest ranking. 

Alfred i Amaia, que també enregistraran la versió anglesa de ‘Tu canción‘ i probablement una altra amb música dance, han declarat aquest matí en una entrevista a RAC1 sobre el paper que poden fer a Lisboa, que “si hi posem el cor, com sempre, sortirà bé“. Els artistes han afegit que la fama assolida arran del seu pas per Operación Triunfo “és molt impactant, però ens anem acostumant“, tot i que Amaia no ha pogut eviar un “quina vergonya!” quan Jordi Basté, presentador del programa El Món a RAC1, els ha ensenyat el reportatge que els ha fet recentment la revista Hola!. Amaia, que s’ha declarat seguidora de l’Osasuna però també del Barça, ha explicat que admira els Beatles i Marisol, perquè la seva tieta, quan ella era petita li posava força pel·lícules de l’artista. Els representants espanyols assistiran diumenge al Camp Nou per presenciar en directe el partit de Lliga entre el Barça i l’Atlètic de Madrid.

(Foto: Gerard Romero/RAC1)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »