Jessiva Mauboy publica ‘We got love’; la seva aposta per Lisboa

main-qimg-7ac340a5bfbf3a1cb5fab2cb26db06ec-cAUSTRÀLIA

Jessica Maubou, ‘We got love

Autors: Jessica Mauboy, David Musumeci, Anthony Egizli

I finalment serà ‘We got love‘! Jessica Mauboy ha publicat avui la peça amb què lluitarà per la victòria a Lisboa. L’artista, primera repreeentant oficiosa d’Austràlia al Festival, actuant fora de Concurs en l’edició de 2014, n’és una de les autores junt als DNA: David Musumeci i Anthony Egizli. Aquests darrers van escriure també els temes amb què Austràlia va participar en les edicions de 2016 i 2017. Jessica Mauboy va debutar als escenaris als 14 anys després de guanyar un concurs per a joves talents; el premi li va valer el seu primer contracte amb una casa discogràfica. Al 2006 va concursar a l’Australian Idol; un any més tard formava part de la banda Young Divas tot i que al 2008 encetava la seva carrera en solitari, amb la publicació d’un primer album, titulat ‘Been waiting‘. L’artista també ha fet d’actriu, havent participat en diveres pel·lícules i en la telesèrie ‘The secret daughter‘, estrenada al 2016, on Mauboy interpreta un dels papers protagonistes.

(Foto: Jessica Mauboy.com)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »