‘Crazy’, l’aposta de la croata Franka Batelic per a Lisboa

d02042ae9f501f4f45b4b4012832eb3d_XLCROÀCIA

Franka Batelic, ‘Crazy

Música: Branimir Mihaljevic, Lletra: Franka Batelic

Franka Batelic va presentar el passat dimarts el videoclip oficial del tema ‘Crazy‘, amb què intentarà aconseguir la victòria el pròxim mes de maig a Lisboa. L’artista, de 26 anys, n’ha escrit la lletra. Batelic va saltar a la fama al 2007, en guanyar el programa Showtime, un espai caçatalents en què Jacques Houdek era un dels jutges. Un parell d’anys després, va guanyar la versió croata del Danv¡cing with Stars. Des d’aleshores, la representant croata va anar publicant diversos singles fins a desaparèixer pràcticament de l’escena musical. L’any passat, però, va tornar a publicar un single, titulat ‘S tobom‘, amb què va aconseguir arribar al número 3 de la llista d’èxits del seu país.

(Foto: Esctoday)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »