La banda búlgara Equinox, segona en les apostes amb ‘Bones’

477121959BULGÀRIA

Equinox, ‘Bones

Autors: Borislav Milanov, Trey Campbell, Joacim Persson, Dag Lundberg

El quintet Equinox representarà Bulgària al Festival d’Eurovisió 2018, i ho farà amb el tema ‘Bones‘. Equinox l’integren la guanyadora de l’X Factor búlgar de 2013, Zhana Bergendorff junt a Georgi Simeonov, exparticipant de l’X Factor de Romania, Vlado Mihailov, que va fer de corista de Kristian Kostov l’any passat a Kiev, i els nordamericans Johnny Manuel i Trey Campbell. Manuel va participar a l’America’s Got Talent de l’any passat, mentre que Campbell és un dels autors del ‘Bones‘ amb què la banda intentarà repetir l’èxit aconseguit per Bulgària l’any passat al Festival. El tema tracta sobre l’amor des d’un punt de vista molt espiritual, amb frases com aquesta: “Jo estimo més enllà dels ossos; va endins de la teva ànima“. De moment, van segons en les cases d’apostes, desplaçats per la israeliana Netta Barzilai, gran favorita des d’ahir a la victòria el pròxim mes de maig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »