“I won’t break”, l’aposta de Yulia Samoylova per a Lisboa

russia-flagRÚSSIA

Yulia Samoylova, ‘I won’t break

Autors: Leonid Gutkin, Netta Nemrodi, Arie Burshtein

Yulia Samoylova cantarà ‘I won’t break‘ a Lisboa. Ho va desvetllar ahir la televisió russa. La balada és dels mateixos autors que van escriure el ‘Flame is burning‘ que l’artista russa hauria defensat si hagués pogut participar al Festival de 2017, celebrat a Kiev. La delegació russa promet una posada en escena espectacular, que pensarà Alexei Golubev, que prèviament va treballar amb Polina Gagarina al 2015, amb qui va aconseguir el segon lloc al Festival celebrat a Viena. La cançó de Samoylova parla d’una lluita personal, raó per la qual té un toc autobiogràfic; “El meu castell de sorra ara és fet de pedra i roca (…) Fins i tot en la foscar, fins i tot amb en la penombre puc veure la llum (…) No em trencaré!“. En el videoclip oficial de la cançó, no es veu en cap moment Samoylova en cadira de rodes. La televisió d’Ucraïna ja ha assegurat que no posarà cap impediment a què l’artista participi en el Festival. Samoylova, de 28 anys, va començar la seva carrera actuant per als treballadors d’una planta petroliera a la seva ciutat natal, Ukhta. Al 2008 va crear la seva pròpia banda, Terra Nova, amb qui feia heavy metal. Van durar junts únicament dos anys. Al 2013 va participar a la versió russa del talent show Factor A; un any després, actuava en la cerimònia d’inauguració dels Jocs d’Hivern, celebrats a la ciutat russa de Sochi.

(Foto: The Sun)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »