Els duo macedoni Eye Cue defensarà “Lost and found” a Lisboa

1-8MACEDÒNIA

Eye Cue, ‘Lost and found

Autors: Darko Dimitrov, Bojan Trajkovski

El duo macedoni Eye Cue participarà a Lisboa amb el tema ‘Lost and found‘; ho varen fer públic ahir diumenge. La peça, de base musical reggae amb retocs electrònics, l’han composada Darko Dimitrov i Bojan Trajkovski, que és un dels membres de la banda. Un Jurat d’experts l’ha triada per representar Macedònia a Eurovisió. En un to desenfadat, el tema tracta sobre una parella on un dels que la formen no es deixa portar pels sentiments; “Ets a la foscor; vull un amor més intens, més intens; et vull al meu costat, deixa’m anar més enllà “. Eye Cue, duo nascut al 2008, també l’integra Marija Ivanovska, que n’és la veu. Al 2010 van entrar a Top 20 de la llista d’èxits de l’antiga Iugoslàvia amb el tema ‘Not this time‘.

(Foto: Eurovisionworld)

https://www.youtube.com/watch?v=hJ8vStigz7k

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »