Benjamin Ingrosso deixa Suècia en la setena posició en les cases d’apostes

1-9SUÈCIA

Benjamin Ingrosso, ‘Dance you off

Autors: Benjamin Ingrosso, Louis Schoorl, K Nita, MAG

Suècia va setena en les apostes, tot just després del cap de setmana, en què s’han fet públiques les darreres cançons que participaran al Festival d’Eurovisió 2018. Benjamin Ingrosso, cosí del popular DJ Sebastian Ingrosso (membre de la Swedish House Mafia), es va imposar dissabte en la gran Final del Melodifestivalen, celebrat al Friends Arena d’Estocolm, amb la presència de 12 candidatures. L’artista, de 20 anys, va guanyar el vot del Jurat internacional, en què també hi havia Portugal, país amfitrió del Festival d’enguany, i tot just després, també va vèncer el televot suec. Les línies telefòniques van romandre obertes fins i tot després que es fes pública la decisió dels Jurats internacionals, de manera que els espectadors se sentissin motivats a continuar votant per impulsar les seves candidatures favorites. En la gala de dissabte, celebrada en una ciutat a 3 graus sota zero i amb un Friends Arena ple a vessar, el jove Ingrosso va defensar una peça amb sabor als anys 80/90; no només per la música sinó també per la posada en escena, on el joc de llums és essencial, amb Benjamin Ingrosso que semblava estar surant en un mar de línies de diferents colors. En segon lloc va quedar Felix Sandman, amb ‘Every single day‘, i tercer, John Lundvik amb ‘My turn‘. Mariette (‘For you‘) i la polonesa Margaret (‘In my cabana‘) varen completar el Top 5 d’aquesta edició. El duo format per Samir & Viktor, amb ‘Shuffla‘, varen ser sisens. Ingrosso, que va debutar de petit en diferents musicals, va guanyar al 2014 el talent show Let’s Dance. L’any passat ja va intentar representar Suècia a Kiev, però en la Final del Melodifestivalen va acabar cinquè. L’artista és un dels autors del tema amb què intentarà retornar a Suècia el Grand Prix d’Eurovisió.

(Foto: CelebMix)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »