Alexander Rybak torna a Eurovisió, ara amb ‘That’s how I write a song’

norvegia-zaszlo-150x90cm_1000NORUEGA

Alexander Rybak, ‘That’s how you write a song

Autor: Alexander Rybak

Alexander Rybak torna a Eurovisió! I ho farà amb el tema ‘That’s how you write a song‘, escrit per ell mateix. L’artista es va imposar dissabte en el Melodi Grand Prix 2018, arribant a la Superfinal de la gala junt a Stella & Alexandra, Rebecca i Alexsander Walmann gràcies a la decisió del públic i d’un Jurat internacional. Walmann va ser el representant noruec de l’any passat junt a JOWST. En la ronda final, on només hi havia televot, Rybak va aconseguir el dret de tornar a representar el seu país en el popular concurs europeu de la cançó. En la seva peça, Rybak explica a un nen que li ho demana com s’escriu una cançó; i és ben explícit: “Pas u: creu-hi i canta-la tot el dia; pas dos; fes-ho rodar!“. La peça ja és onzena en les cases d’apostes. Alexander Rybak, de 31 anys, va guanyar el Festival de 2009 amb el ‘Fairytale‘, batent el rècord de puntuació mai aconseguit fins aleshores al certamen. El tema vencedor d’aquell any tenia una base musical feta amb violins, instrument que no abandona pas en la cançó amb què va vèncer la Pre noruega de dissabte. L’artista va saltar a la fama en participar a la versió noruega de l’Idol i guanyar un concurs per a joves talents organitzat per la ràdio i la televisió del seu país, amb el tema ‘Foolin’‘, composat per ell mateix.

(Foto: Youtube)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »