Salvador Sobral i Mariza actuaran a l’Interval Act d’Eurovisió

Salvador Sobral i la fadista Mariza actuaran a l’Interval Act de la gran Final d’Eurovisió 2018. S’ha fet públic aquesta mateixa tarda després de la reunió que han mantingut a la capital portuguesa els caps de delegació dels 43 països participants a Lisboa’18. Mariza farà un duo per primera vegada amb Ana Moura, una altra de les estrelles del panorama musical portuguès del moment. Igualment actuaran DJ Branko i els Beatbombers, que van composar el tema ‘Verdes anos‘, banda sonora del clip amb què Lisboa es va presentar com a ciutat seu del Festival de 2018. En aquest cas, el grup serà l’encarregat de musicar la desfilada de les banderes dels països participants en el certamen. DJ Branko, per la seva banda, oferirà una mostra de la música electrònica que es fa actualment a Portugal, Brasil, Angola i Cap Verd. D’altra banda, en la reunió dels caps de delegació mantinguda avui, l’RTP portuguesa també ha informat que l’Euroclub canvia de seu. Si bé fins ara s’havia pensat en un local a tocar del riu Tajo, ara la discoteca oficial del certamen s’instal·larà al Ministerium Club, a la praça do Comércio, que és on s’instal·larà l’Eurovillage. El Ministerium Club, inaugurat al desembre de 2012, és un dels locals de referència del house i el techno a Portugal. Ocupa l’antiga seu del Ministeri portuguès de Finances. L’Euroblub obrirà les portes el dia 6 de maig. D’altra banda, també en la mateixa reunió dels caps de delegació s’ha determinat que Portugal acutarà en el vuitè lloc de la gran Final de dissabte 12 de maig.

(Foto: El País)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »